Baby demam on off

salam.anak sy 6 bulan..dia demam on off dah dekat 3minggu..setiap jumaat-isnin/selasa dia akn dmm..sakit mata dan naik ruam..sy xthu itu normal ke x..ada ibu2 y pernah ada pengalaman sama blh share?

81 Balas

Anak sy bru baik demam.. Usia 6bln. Pergi klinik swasta. . Doktor ckp demam biasa.. Bagi mkn ubat tp xturu Panasnya. . Esok try lg pergi klinik swasta. . Perkara yg sama berlaku. Bila anak demam lebih 3 hari dah mula risau. Lastly pergi K.Kesihatan.. Dr cek ada ulser dekat tekak.. Dr bg ubat radang tekak.. Bru beransur baik. Alhamdulilh. .

1mo ago

ulser tekak k tonsil?