Demam On Off

Salam mummy2 smua.. Sy bru first pregnant.. Aritu masuk wad,ade spotting darah.. xdmm x ape.. Kluo wad shri lpas tu dmm on off.. Normal ke?? Nak makan panadol, mak sy ckp x boleh.. Cuba bg pndpt mummy2 smua.. Tq

3 Balas

act blh je klu mkn panadol..biasa doc pn mmg akn bg panadol je klu dmam time prgnnt..tp klu asyik on n off better sis p check klinik..jgn biar lma2 kot effect bby plak nnt

5y ago

Baru arini dmm je.. Tu ingat kalau boleh cari initiative kat uma je.. Sbb sy bru kluo wad dua hari lpas..

Panadol boleh. air kelapa tajam dgn 100plus tinggi gula. ikut kata doc. kalau Tak apa guna doc tu? mak lagi berilmu dari doc????? fikir kandungan tu.

cuba elakkan makan apa2 jenis ubat. ganti dengan minum air kelapa atau 100 plus