knp

salam...Ade x kt sini baby berdenyut mcm jantung dup dup dup slama 10 minit xhenti...Knp eh...Tu bunyi nadi dia ke @ dia bersedu,Sape ade pgalaman cm ni......Now da 35week

6 Balas

Sedu..sy 33w ni baby sllu sedu terutamanya lps sy makan. Mak sy kata baby nak membesar. Tak tau betul ke tak haha

Maybe sedu.. hehe xbole bygkan muka sedu dia, ieeeee comelll.. hehe hope time scan nnti dia sedu.. hihihi 😁🤭

5y ago

Huhu alhamdulillah, hope sihat smpai brsalin nnti.. 🤗🤗

Saya pn rsa mcm tu jgk mcm denyut nadi tp x de la smpai 10 mnit...dlm seminit mcm tu ja...

Samala mcm saya. Dup dup dup jdnya kdng rsa tk slesa sbb tktahu apa punca hehee

Haah...sedu kot...hahaha...sbb baby pn dh besar kn...mkin senang la rse...huhu

Ada kata sedu