Baby dalam Perut sedu/dup dup

Baby dlm perut boleh sedu tak? Apa yang bunyi dup dup..now 36weeks

5 Balas

saya pon rasa yang sama..baby sedu boleh buat saya terkejut..baru masok 35week..semoga sihat2 baby dalam perut nie

sedu rasanya sebab kalau heartbeat dia macam lain sikit kan, ni dia macam kuat sikit sedu tu kan kan?

1y ago

ha tu baby sedu...sy setiap hari MCM tu🥰

Sedu tu tak bahaya ke eh? Tgok kat google ada yang ckp bahaya kalau bby sedu tri 3. Hmm

aah tu baby seduu .. best bila rasa baby seduu rasa baby nk membesar dgn sihat 🥰

baby boleh tersedu sis. sbb baby mula minum amniotic fluid.

1y ago

ya betul, tak perlu risau🥰