dup dap dup dap

Normal ke kat bahagian nurse selalu cek jantung bby tu rase mcm dup dap dup dap.. Dekat sebulan dh mcm ni..kadang pagi, petang n nk tido, buat kite tak selese kalo makin laju.. Huhu, sbb pikir mcm2..ade ke mommies yg lalui pengalaman sama mcm sy skrg? #firstBaby #35week

1 Balas

Mungkin baby tgh sedu. Sbb dlu ada j7ga jd byk kali, nurse kata mungkin baby sedu. Tapi klu rasa rasa tak sedap hati elok jumpa doktor dan tanya.