Antibiotik

Salam,ade tak kat sini spotting awal kehamilan ,n doktor bagi antibiotik? Sy was2 nk mkn . Lepastu kene repeat scan lagi 2mnggu .

6 Balas

kalau doc suggest bolee makan sis.Saya haritu warded dekat seminggu bukan antibiotics aje,Panadol & macam2 jenis ubat telan sebab doc bagi.InShaAllah kita nak sihatkan?dengar cakap doc.sebab kalau xmakan takut nanti kesihatan merosot lagi susaa 😊

Was2 nk mkn tu kenapa eh? Klu affect baby tkde la doktor bg ubat tu 😅 doktor bg utk tlg selesaikan masalah, klu awk tknk tlg diri sendiri then tk perlu la mkn. Tp nnt klu berterusan jgn complain.

I pun mkn antibiotic sbb kencing kotor. Doc tu ckp bole tp ada jenisnya. Me bwru 6weeks pregnancy

Doktor bagi kena makan sis. Kalau tak makan tak dapat la selesai masalah penyakit sis.

klau dh doc bg tu knp nk was2 pulak? klau xpcaya doc jgn bt rawatan gn doc🤭

Tu kan doc yg bagi knape nak was was pulak adoii