6 minggu mengandung

Salam..ada tak siapa di sini pengalaman 6 minggu tak nampak apa2 atau kantung pun Tak nampak bila scan? Tapi result pegnen test sume positive double line, guna clear blue pun pegnen . Sy cuma risau je

9 Balas

sy pula pergi klinik 8w.. tpi kna tggu lgi 2minggu bru jumpa doc untuk scan. smntara blum jumpa doc gasak ulang alik klinik sbb sangkut gdm

awal lagi tu. try scan 8w ke atas. in sha Allah boleh nampak. moga dipermudahkan urusan sepanjang mengandung. take care

Wslm. Sis boleh baca explanation Dr imelda ade explain psl ni dlm posting FB smlm. Hope boleh hilangkan kerisauan.

Waalaikumsalam sis, sila scan 2 minggu lagi 🙂✌🏻

doa yg baik² semoga smuanya baik² sja Aamiin

awal lgi..sya dulu 7 minggu 5 hari baru nmpk janin

4y ago

ohh..sama kes ye..memang tak nampak la sebelum ni?

sy 10mgu scan baru nmpk jntung..

4y ago

ya..

Awal lagi tu. Nanti scan lagi

sy masa 8w bru ade

4y ago

sblm tu scan x nmpk pape ke?