Pendapat anda

Smlm sya p scan tapi kantung tak nampak itu normal ke? Bila check guna clear blue mengandung 2-3week

4 Balas

Normal sis. kalau 2-3weeks tu maksudnya baby baru dalam 5W. saya dulu scan waktu 7w baru nampak kantung kosong 1cm. Bila dah 10w repeat scan alhamdulillah lengkap dah sekali jantung. positive ya sis, kecik lagi tu. Next scan make sure minum air bagi pundi kencing penuh, so that senang nampak

Normal kot. Sy scan kot bawah kot, 5week nmpak like a small dot je. Next coming checkup week6, nampak la kantung and yolk sac. Week 7 nampak ada fetal, but week 8 baru dpt dgr fetal heartbeat. Maybe after seminggu dua lg, dapat la nampak. Sabar ye sis. Semoga baik2 shj semuanya.

Saya pun minggu lepas check up kt Klinik , doktor tu ckp tak nampak apa lagi masih kecil , nanti scan seminggu lagi ... tapi sya dah confirm pregnant la kata doktor tu . Esok ni check up balik . Smoga esok sekurang2ny dapt nampak kantung ❤️🤲🏻

sama mcm sy dh 5week scan doc ckp just nmpk mcm kacang hijau kck..lg 2 week dtg lg scan