tiada respon bby

salam..20week3days..seblum² nih klu pgg perut ada respon bby dlm perut..x pasti bby kick @apa tpi kmarin ada knduri sikit..ada kerja² berat sikit..sejak kmarin hgga ari nih bby lgsg tiada respon..2 hari tggu respon bby skli pn tiada tindak bls..x mcm slalu..sy kna pg hosp khaa @tggu dlu hgga sakit perut @ bby respon?

13 Balas

cuba ke klinik swasta , pi scan . saya aritu pun 20weeks tak rasa pape , terus ke klinik . lepas tu alhamdulillah dia gerak . saje bagi mummy dia risau