PERUT MENGERAS

Hi mumy2 smua.. Normal ka .. Perut mngeras ... Pastu baby bagi respon skli tdangn jer pagi tdi... Dan sampai sekrg prut mngeras bby xrase gerak yer... Hurmm saya risau sangat ... Takut sejrah terulang kembali(pernh ggur) ... #22week6dy

1 Balas

Kena refer klinik/hos sis kalau sampai skrg xgerak. Kalau rsa xnak gi hos,cer gi klinik swasta terdekat utk check.mcm saya,kalau rasa baby xgerak trus gi klnik swasta,scan n check denyutan jantung bayi.sebab nak gi hos,jauh dri umah.nasib kawasn umah saya byk klnik swasta.senang ckit