tiada respon bby

salam..20week3days..seblum² nih klu pgg perut ada respon bby dlm perut..x pasti bby kick @apa tpi kmarin ada knduri sikit..ada kerja² berat sikit..sejak kmarin hgga ari nih bby lgsg tiada respon..2 hari tggu respon bby skli pn tiada tindak bls..x mcm slalu..sy kna pg hosp khaa @tggu dlu hgga sakit perut @ bby respon?

13 Balas

pergi je scan kat swasta cakap saja nak tengok baby macam saya buat hahahaha, doktor tu bukan kesah pon sebb duit kita....suka hati kita la ... dari pada awak risau je