Salam ye sy dah 6 bulan khawin tak preggnant entah apa masalah period tk teratur lpas khawin dan tk

Salam ye sy dah 6 bulan khawin tak preggnant entah apa masalah period tk teratur lpas khawin dan tk datang dari bulan lepas entah apa masalahnya sabar je la

30 Balas

Saya kahwin pada March 2021 and saya amalkan folic acid appeton. Ada je period lambat 1-2 minggu, lagi2 selepas cucuk vaksin covid. Upt negative then buang je la 😂 makcik pakcik ada gak tanya mak abah saya, belum lekat ke? Then pada February 2022, suami saya ikut makan folic acid juga and saya ada pergi urut kaki dkt satu makcik nie. Dia selalu ngurut org lepas bersalin. Dia urut area rahim saya juga 😂 katanya kau nie selalu tapak kaki sakit, means ada masalah dkt area perut. Eh April 2022, saya check upt positive 🤭 rezeki kan. Alhamdulillah. Jangan stress, enjoy moment berdua dgn suami. Makin stress, makin lambat period, makin overthinking nanti.