Salam ye sy dah 6 bulan khawin tak preggnant entah apa masalah period tk teratur lpas khawin dan tk

Salam ye sy dah 6 bulan khawin tak preggnant entah apa masalah period tk teratur lpas khawin dan tk datang dari bulan lepas entah apa masalahnya sabar je la

30 Balas

awal lg tu sis. setiap org rezeki dia beza² mcm sy lps 8 bulan kawin baru lekat tapi best friend sy baru kahwin bunting pelamin. kalau dah masuk setahun masih belum lekat sis boleh jumpa doktor tuk buat pemeriksaan kesuburan tapi bukan sis dorg jer tau cik suami pun kena periksa sekali. sbb kalau bab ank ni slalu ppuan yg d salahkan walhal ank x kan jadi kalau xda pasangan.