scan 2D

Salam, tumpang tanya , kalau nak scan klnik swasta ,selalunya kandungan brapa minggu??? Saya scan 8 minggu lbih ,tapi doktor cakap x nampak apa, ada x jadi mcmnie??😣😣😣,risau la, doktor siap tnya urine test dh buat ka? Sya dh buat urine test kt klnik kerajaan, memang positif ,saya test sndri pun postif jgk ...

1 Balas

Tips time scan..awak cari klinik yg betul² guna scan yg elok.then time nk scan tu makesure pundi kencing awak penuh ye dik.sbb akan nampak clear

4y ago

Baik..terima kasih