Scan Details

Salam. Tadi saya scan KK utk 21weeks jantina baby belum npk lagi. Doc cakap patutnya boleh npk dah tadi, tapi baby gerak pulak so tak npk. Nk tanya mommies, agak2 scan details boleh buat week ke berapa ya di klinik swasta?

17 Balas

Sy dh scan kt swasta 20w,nampak girl.. Tp hri ni kena scan kt kerajaan 29w..tp doc x bgtau jantina, sbb die tgk uri kt bawah😥,, so die sibuk tumpu kt uri tu, sy x tnya la jantina.. Tkot kene marah.. Doc ckp Kene repeat scan lg sampai uri naik...