Kembung perut 14weeks pregnant

Salam. Tadi saya berbuka makan nasi ayam. Ada lah makan petai sikit. Skrg ni rasa perut kembung sangat. Tak senang duduk. Sebu je rasa. Siapa ada pegalaman salah makan mcm saya? Apa yg ibu2 buat utk hilangkan angin?

2 Balas

Petai tuh angin,dekat2 nk due date jge makan petai,nurse bising...sbb darah berbau,satu liby room bau hamis,busuk,sy sdiri alaminya,nurse mrungut bau apa nih?asal busuk sangat,sy buat x tau je,hihihi

Sapu minyak angin di tapak kaki Dan pakai stokin

5y ago

Terima kasih 😊