gugur

salam. sya stress dgn kndungan skrng. sya x mkn ape2 vit. sya stress ngn mulut2 org. ank first 10bulan. sya ngndung 5bulan. sya amik dh perancang. tpi ttap ngndung. org slahkn sya. sbb x pndai rmcng. gatal sgt katanya. nnti ank first terabai lh. suami slalu jdik tmpat sya marah. kdang sya brdri kt dpur. pgang pisau. nk tikam. suami smpai nyorokkn smua bnda tajam. suami support je sya. cuma sya stress dgn rakan skerja. bila sya mngeluh pnat . dyorg kata blum sarat lgi. nnti ade 2 ank lgi pnat. sya sedih lh. adekah sya meroyan. sya tkut bawak smpai beranak meroyan ni. sya tkut ank pon stress. sya xleh kawal.

76 Balas

Siapa yg ckp mcm tu .. meh akk cilikan mulut dia 😡😡.. hello ...akk pn mkn perancang jgk dik ,tp tetap jgk mengandung lg..anak akk dh 6 org masuk yg dlm perut ni 7 .. akk tk hairan mulut org dik ,sbb bkn dorg yg bg mkn ..bkn dorg yg susah pyh siang mlm jaga anak Kita .. Awk kena kuat jgn lemah mcm ni .. tunjukkan pd mulut² puaka tu yg awk blh jaga anak awk .. klo awk buat mcm yg awk ckp tu,nk cederakan diri bagai .. btepuk tgn lah org² yg mengata awk tu .. awk suka??.. Sayangi diri ,sayangi anak dlm kandungan awk tu .. awk btuah dpt suami yg memahami awk ,peduli akn awk .. klo awk nampak jiran dpn akk ni mcmana suami dia buat dia .. tentu awk akn sedar awklah manusia yg btuah dpt suami yg baik Dan memahami .. Allah bg bkn suka² dik ..mesti Ada hikmahnya .. setiap anak yg lahir Ada rezeki dia masing² ,mngkin bkn skrg ..tp bila awk dh tua nti ,tk mustahil anak yg dlm kandungan awk skrg ni yg jaga awk Dan suami.. Dan klo awk gatal pn ..knp.. tkda masalah lah klo nk gatal dgn laki sendiri .. Ingat pesan akk ni .. jgn pedulikan mulut org dik .. awk kena kuat jgn tunjuk lemah ,nti awk kena buli

4y ago

Setujuuuuuuuuuu....