gugur

salam. sya stress dgn kndungan skrng. sya x mkn ape2 vit. sya stress ngn mulut2 org. ank first 10bulan. sya ngndung 5bulan. sya amik dh perancang. tpi ttap ngndung. org slahkn sya. sbb x pndai rmcng. gatal sgt katanya. nnti ank first terabai lh. suami slalu jdik tmpat sya marah. kdang sya brdri kt dpur. pgang pisau. nk tikam. suami smpai nyorokkn smua bnda tajam. suami support je sya. cuma sya stress dgn rakan skerja. bila sya mngeluh pnat . dyorg kata blum sarat lgi. nnti ade 2 ank lgi pnat. sya sedih lh. adekah sya meroyan. sya tkut bawak smpai beranak meroyan ni. sya tkut ank pon stress. sya xleh kawal.

76 Balas

Puan, abaikan jelah apa dorg cakap. Sebab dorg tak lalui benda tu. Dan dorg lupa anak ni rezeki yang allah kurniakan. Siapa kita sebagai hamba nak pertikaikan. Allah bagi sebab dia tahu puan mampu. Allah takkan me zalimi hambanya. Cuba lebih dekatkan diri dengan allah, suami. In shaa allah nanti lama lama puan akan berasa tenang. Jangan stress ye. Kesian baby. Kesian juga pada diri puan. Kita manusia hidup bukan nak puaskan hati manusia lain. Cukup untuk allah. 💕💕