bersama suami

salam, sya ade bersama suami smlm. sya orgasm bnyk kli jugak. sbb tu first time orgasm smpai basah kain batik. cuma nk tnya. tu air orgasm sya.atau air ketuban. sya pregnant 13minggu. jgn kcam. sbb air tu bnyk. husb kata x de bau. darah atau lndir xde atau x prasan sbb atas kain batik. klu ktuban. lpas pcah ktuban. msti rse sakit kn. sya x rse pon. cma rsau je. dan air orgasm tu x kluar dh. dia kluar stiap kli orgasm je. klu ketuban berterusan ke?

1 Balas

Air orgasm mmg x ada bau....kndungn sis kcil lagi n amat mustahil utk pecah ktuban..pcah ktuban boleh brlaku jika sis dah nk dkt due brsalin n mllkukn hub klamin dgn kasar..pecah mybe sbb tekanan kat rahim..air ktubn akn kluar btrusn..trutamnya ktika bdiri..