Berapa kali orgasm/klimax yg cukup utk wanita?

Hi mommies semua. Nk tye, brp kali u all akan orgasm semase hibungan intim dan betul2 puas sampai dh x larat and tell husben, “ur turn, im done”. Giteww soklan die.. sometime sy dpt orgasm, tp still x puas. Bile tuka posisi women on top, tgh sedap asben dah shoot. Frust la jgk wlupn mase asben kt atas dh dpt orgasm tu.

1 Balas

Saya 2/3 kali. Lpstu stop then mandi terus lpas bersama tu jgn tak mndi ye. Suami saya beli tisu magic, dia sapu kat dia punya tu la. Then rasa kebas so time bersama tu lama sikit sbb tisu magic tu mcm melambatkan proses shoot tu la. Sis boleh search kat shopee. Suami saya beli kat situ la. Cara pakai letak tisu kat suami punya tu, then tggu dalam 15 minit kot tak silap baru boleh bersama okay. Jgn basuh ye lpas letak tisu tu. Try la kdang rasa kjap sngt pon tak syok kan hehe iolss faham😇 slamat mencuba ye sis👍🏻

2y ago

Sama2 sis. Ouh saya tak discuss sis, suami saya yg sedar and cari penyelesaian sendiri maybe dia yg tak puas kot. So dia cari sndiri maybe dia discuss dgn kwan2 dia yg dah kawin la kot. Saya tau ni pon sbb haritu saya pelik tgok dia sapu apa kan, so barulah faham dia explain pasal bnda ni.