Jatuh Melutut

Salam. Sy skrg pregnant 23weeks. Tiba2 tergelincir kat dapur td sbb lantai licin. Jatuh melutut. Seriau juga. Sbb first baby. Tp x pegi klinik sbb keluarga family mertua dtg umah. Xnk diorg risau so buat mcm xde apa jd. Baby ada je tendang2. Mcm biasa. Cuma skrg sakit daripada bontot sampai betis kat sblh kanan je. Sakit mcm salah urat. Perlu ke gi klinik? Sape pnah ada pengalaman? Share cikeddd. Hihi...tenkiu

2 Balas

Seeloknya pergi klinik check kandungan...sebab kawan saya pernah jatuh sebab kena kejar anjing...dia ingat okey2 je baby..x sangka masa nak bersalin dokter check..kepala baby dah besar .. mungkin disebabkan hentakan kuat masa jatuh..better pergi klinik secepatnya

Better pergi check sis.. Kita mngkin rasa ok.. Tp yg at dlm tu xtw mcm mna kn... Pergi ja utk elak benda bkn2 jadi sis..