Jatuh semasa hamil..

Hye mommies2 sy dah 31 weeks pregnant, semalam ada jatuh tergelincir..tapi lepas jatuh tu bby bergerak mcm biasa je..tkde pun pelik..cuma mak dy je sakit kaki sikit..ada mommies yg ada experience jatuh masa hamil.#SeriusTanya

2 Balas

pergi scan sis. saya sekadar batuk demam panas pun dr kecemasan ada scan kandungan sekali. nak pastikan bayi tak ada effect

untuk kepastian pergi scan je sis .. bgtahu je bru lepas jatuh tergelincir .. untuk extra penjagaan 🥰