kedudukan baby

Salam, sy skrg 30week 6day.. bby still leh gerak trun bwh kn. Sbb scan semlm doc ckp kepala duk ats lg.. sepatotnye dh ddk bwh kepala dia.. biase berapa week bby berubah kedudukan kepala ddk bwh dah? Sbb doc ckp.. klau 38week still xtrun... Kne ceaser... Ni first baby sy..

10 Balas

Sy scan 32 week kepala baby kt atas..doc repeat scan 36 week..kepala baby dah ke bawah...ade masa lgi tu sis baby akan berpusing jgk..jgn risau ye..doa byk2..