Susu Fm Utk NB

Salam.. Sy nk tanya, adakah sy perlu stndby susu fm mase nk deliver nnti? Sbb sy ade terbaca, kene standby susu fm.. Sbb tkot susu bdn klua lmbt or x klua.. Sementara x klua tkot baby lapar.. Btl ke? Kalau ye susu fm jenama ape yg bgs?

11 Balas

Ikut pengalaman MIL mse lahirkn suami anak sulung susu xkuar mmng bagi susu fm... Kalau saya mse lahirkn ank sulung tak terpikir pulak nk standby beli susu fm lahir je susu mmng ada.. Apa2 pun standby jela sis kita xtahu kan beli yg trial pack punya ok👌