Susu Fm Utk NB

Salam.. Sy nk tanya, adakah sy perlu stndby susu fm mase nk deliver nnti? Sbb sy ade terbaca, kene standby susu fm.. Sbb tkot susu bdn klua lmbt or x klua.. Sementara x klua tkot baby lapar.. Btl ke? Kalau ye susu fm jenama ape yg bgs?

11 Balas

Tak perlu..kalau hkl atau hospital melaka botol susu pun dia xbagi bwa. Mmg dia suruh baby mnyusu badan.lgi pun sis susu kita ni terhasil lps ada stimulate from baby. Lgi kerap kita susukan, lagi cepat proses susu tu dihasilkn. Kalau ank 1st biasaan ada nurse penyusuan akn dtg kat katil utk ajr.

5y ago

Oohh sis mcmtu ye.. Stiap ibu msti nk kn yg tbaik utk ank dia kn.. Mmg nk bf anak.. Tp sy ade terbaca psl bnde ni.. Tak igt baca kt mne.. Tu sy tny kat sini.. Huhu