lewat sehari setengah x period

Salam. Sy nak tanya kepada senpai2 kat sini. Normal x bila kita dh biasa bulan2 dtg period. Lepastuh skrg ni dh sehari setengah dh lewat x dtg period dr jadual asal . Sebab last sy period hari tuu 24/05. Sy bersama dgn suami masa 08/06 . Sepatutnya kemarin sy dh period. Maaf sy masih newbie dlm bab2 ni sebab baru je kahwin ?

5 Balas

normal tapi kalau dlm masa 7 ke 10 hari xdtg jugak sila cek guna upt hehehe

normal, sy lewat 7hari lpstu piriod.. moga ada rezeki sis ☺️

Hi ..saya dah kahwin 2tahun tapi anak belum dapat...

Hihi. Tq respond. Harap2 dlm 10 hari ni x period 🤭

5y ago

aminnn

normal