Pengalaman bayi jatuh katil

Salam sy ingin bertanya apa tindakan yang patut sy ambil sekiranya bayi sy 2 bulan lebih terjatuh dari ktil yg tinggi dalam 2 kaki ?? Pkul 5 pagi takdi …dia just menangis sekejap je n terus tidur ..

9 Balas

Tak faham dah kenapa org persoalkan kenapa dan mcm mana baby tu boleh jatuh katil 🥴 benda dah jadi, yg penanya pun dah sedar dah rasa bersalah tau anak dia terjatuh katil. Cukup la jawab dgn apa yg penanya perlu check utk pastikan keadaan tk teruk...

2y ago

yess sy mommy pestime.blh bgtau cara nk elakkan.means takut tersalah letak bb tu nnt