Haid atau Implantasi?

Salam. Sy haid yg tak sepedti biasa. Day 1 spotting brownish Day 2 off, Day 3 & 4 (lendir brownish) Day 5 (lendir darah merah) Day 6 spotting again Day 7 spotting again Day 8 keputihan (putih telur, kdg2 keputihan putih creamy) Day 9 harini darah merah muda, tak mcm period biasa So, sebenarnya hormone ke apa? Test UPT negatif 😭

4 Balas

better puan pergi klnik pakar sakit puan atau klnik pakar wanita utk chck jika puan ada alami mslh dalaman tnpa puan sedari contoh mcm alami cyst ke..pcos ke or fibroid..mg dpmudahkan segalanya .aamiin