Normal ke spotting sebelum tarikh ovulasi

Salam..minta penjelasan semua..sy last period 27/5..normal ke spotting pada 6/6 3hari?..ovulation date 8/6..check opk dan upt -ve dari last day period..spotting 1st day keputihan coklat, 2nd day keputihan coklat gelap bercampur darah sikit, 3rd day keputihan coklat..simptom2 kehamilan takde lagi.. #pleasehelp

2 Balas

sye x pasti plak bley spotting sblum tarikh period.. slalu nye org konfius spotting dgn period..

ikut bdn jg.date ovulasi xsmestinya tetap spjg thn