Sy bru ja gugur 8 week 2 day Masa uh ada spotting brownies lma² brtukar jadi darah mcam haid ...6/5

Keluar seketoii msa tgh nk kencing nasib dan sambut..#alfatihahanksyurgamama#

Sy bru ja gugur 8 week 2 day
Masa uh ada spotting brownies lma² brtukar jadi darah mcam haid ...6/5
1 Balas

Semoga dipermudahkan segala urusan awak.. btw sebelum tu ada rasa sakit sakit tak?

12mo ago

aminnn ...xrasa sakit ya trlmpau sakit pon ...just rsa sakit nk buang air bsar ja ..