baby songsang

Salam.. sy baru pergi scan petang td. Doc cakap kepala baby dlm keadaan songsang. Ada peluang utk baby kembali dlm kedudukan normal tak sebelum bersalin? Kandungan skrg dh 29minggu 3 hari.

19 Balas

Insha allah...ad msa bby 2 pusing nnty...sy pon cm 2 29week scan bby songsang....skrng 36week doc scan kte ple bby da kt bawah....alhmdulillah...suruh husband bcakap ngn bby tiap2 hari hala kebawah...dan bpikiran positif ...insha allah dpermudahkan