Air Selusuh & air zam

Salam.hi sy baru disini? even ank da 1 year. Sesiapa ad pglmn x dgn air selusuh or air zam zam ketika brsalin.Pglmn sy di hospital gov femes dkt Selangor dorg xbenarkn air selusuh or smua air bacaan trmsuk air zam zam dibawa msuk dlm ward bersalin.Kwn sy nurse pnh pesan tp sy trlupa masa tu sy minum air zam zam.24 jam bukaan still 3cm tp air ketumban da pecah.Sakit contraction seharian tp still 3cm.1 ward Nurse bebel ??.Sis katil dpn sy dgr cerita dy minum air selusuh gk n trpkse czer.Majoriti sy tnye kwn yg dorg xpnh dgr psl rules tu sbb majoriti yg sy baca air selusuh or air zam zam sesuai utk lancarkn bersalin.kot2 anyone dkt sini boleh share pglmn psl air selusuh tu.?

18 Balas

Doktor jelaskan air selusuh hanya akan buat kontraksi lebih teruk. Semuanya bergantung atas kandungan air selusuh itu. Diharapkan artikel ini memberi sedikit panduan: https://my.theasianparent.com/air-selusuh-cepatkan-bersalin