Air zam zam

Asalam mommy .. Sy nak bertanya bole ke andai sy nak minum air zam zam dari mekah ...skrg sy 37week dah tggu hari nk bersalin Sy first baby so xthu sgt ..bahaya x klu minum ke lebih elok minum air zam zam ya? #pleasehelp #firstmom #ingintahu #firstbaby

2 Balas

air zamzam okay Jew sis, lagi elok minum n niat baik2.. Jgan air selusuh sudah, nanti tak pasal2 sakit perut..

2y ago

tulah yg bahaya nya air selusuh, saya Dari anak 1st sampai lah bersalin Kan anak YG ke3 memg takpernah pun minum air selusuh.. Alhamdulillah mudah Jew bersalin, YG penting Bila dah dekat2 nak due Jgan lekang selawat Dari mulut sampai lah bersalin..

walaikumsalam..boleh je sis ..lagi elok mnum air zam2..smbil tu leh doa baby sihat, cepat lahir & dpmudahkn bsalin nti.

2y ago

okay baik sis ..terima kasih🥰🥰