Sakit ari ari

salam smue , maaf nak tanya sy hamil 15w , semlm sy ade menyapu luar n dlm kwn rumah.. pstu pg ni bgun rase nyeri kt area bwh situ.. ni ptg ni sy baring makin kuat nyeri tu.. risau pulak , da first baby lama jgk ttc .. agknye knp ye ? normal ke

Sakit ari ari
4 Balas

masa kandungan saya yg ke 4 pun cmtu sakit ari2 dari 5 bulan cmtu sampai la nak bersalin , checkup bulanan xde ckp apa pun, nak tido nak pusing kanan kiri pun siksa sgt.