Sakit ari ari

Normal ke sakit kt ari ari ni.. sakit tu mcm baru lepas kene sepak kt situ.. mcm sakit lebam.. tapi bila tekan kt tulang tu tak sakit pulak.. tapi kalau nak bangun dr katil atau berjalan sakit dia tu peritt. Sakit pun dah lama n x hilang dah dekat sebulan jgk.. dah 37 weeks.. second pregnancy.. dulu yg first takde pun sakit mcmni..

1 Balas

Normal rasanya sbb saya pun mengalami. Maybe nk dekat bersalin dah kot ni