sakit pangkal rahim

hai mummy2 normal ke kalau kita terasa nyeri bawah rahim kerap.. terasa kepala baby berada di bawah sgt.. sy bru 31weeks..tp baby sy aktif bergerak.. dah 2 hari terasa nyeri mcmtu kdg smpai ke pinggang n punggung..bangun tido pun terasa sakit bwh ari-ari.. perlu ke sy ke hospital?

1 Balas

Klu sakit ari2 tu bg sy normal. Sbb pernah bgtau nurse n dia xckp kepala baby menekan. Tp klu awk nk lebih pasti, boleh je consult doktor.

4y ago

o yeke.. tq sis respons..