multivitamin

Salam smua.. Sy nak tnya mommy yg pnah consume multivitamin dari kkia ni.. Ada x yg muntah bila mkn ni? Sbb sy baru hari ni prasan sy muntah tiap kali mkn ni. Yg kluar tu kaler merah n bau busuk ubt ni . Tq sharing ♥

multivitamin
2 Balas

Saya memang makan ubat ni. Ya.. memang muntah dan bau busuk yaa amat. So saya decide makan time malam. Waktu nak lelap sangat dah Mata ni. Supaya tak muntah. Alhamdulillah. Ok, Hb pon Makin Naik makan zincofer. Tp kalau sis Masih tak boleh nak makan zincofer , boleh bagitau nurse n mintak tukar ubat lain

4y ago

Iya.. Klu kbtuln msa tu baru jak pas mkn... Kna mual ubt tu kn... Kluar la skali latest yg dmkn. Haha

Sya makan ubat ni jugak, makan sbelum tidur..Sebab lepas minum obtni jangan duduk lama2 bawa baring.kalau duduk lama2 rasa mau muntah sya pun macam tu. Lepas sya bawa baring ok, mata pun terus lelap. 😁

4y ago

Baring dngan tinggikan bantal sis,kalau terjaga minum sikit2 air,sebab kalau yg saya rasa minum ubt ni rasa kering tekak. Nanti dah sendawa lega rasa nya ,takda rasa nak muntah. Smoga berjaya