tk nmpk baby masa scan

salam smua knpa ye.da dua kli scan tpi mc nmpk kantong je pdahal da 10w5 d.takut plk bila dok ckp kandung xjdi,mcm mna plk tk jdi klu da ada kantong tu?

4 Balas

dulu scan nmpk kantung je. sampai 8w bleeding. doc suspek kndgan x jd. then ngndung lgi nmpk kantung jgak da 10w rupenya kandungan luar rahim.

Try Google 'blighted ovum'.. Sy jg kena last May, sedih sgt2. 12weeks still kantung ja nmpk.. Pastu decide utk d&c. Smoga sis pnya ok 🙏

Pnh jd.. Scan kntung je ad..bby xde.. Scn ikot bwh pon sm jgk.. Rpe2nye molar pregnant

ade jgk ½ ½ ibu mengandung mcm tu. scan nmpk kntung je. #27Nov20  #TAPSuperMoms