Takotttt!!???

Salam.. Smlm sy ade appoinment o&g kt hosp & dibagi appoinment sterusnya utk jumpa pakar bius.. Doc ckp dyorg mmg aim sy utk brsalin normal tp in case klau trpakse bersalin czer sbb sy ade gdm. Sy jd takot sgt². Boleh x bg sy kate² pnguat semangat supaya sy x trlampau takot sbb sy rsau jd tekanan pulak?

4 Balas

InsyaAllah Puan. fikir positif je.. InsyaAllah selagi boleh normal, diorang akan try normal.. puan banyak berehat, berzikir & kumpul tenaga utk bersalin baby ye

5y ago

nak dekat2 banyakkan minum air kelapa.. banyakkan makan bendi.. istighfar banyak2.. mintak maaf & doa dari org sekeliling especially family n husband.. InsyaAllah yang baik baik je