Takotttt!!???

Salam.. Smlm sy ade appoinment o&g kt hosp & dibagi appoinment sterusnya utk jumpa pakar bius.. Doc ckp dyorg mmg aim sy utk brsalin normal tp in case klau trpakse bersalin czer sbb sy ade gdm. Sy jd takot sgt². Boleh x bg sy kate² pnguat semangat supaya sy x trlampau takot sbb sy rsau jd tekanan pulak?

4 Balas

jgn stress2 sis..relax n doa bnyk2.. semoga segala urusan dipermudahkan n selamat semuanya..u can do it 💪💪

5y ago

in sha Allah sis..semoga sis dpt bsalin normal ☺️