Breast baby bengkak

Salam sisters, Nak tanya... breast baby saya macam bengkak dan ada biji kat dalam. Dua-dua belah pun sama. Kakak kata sembab susu. Nurse klinik kesihatan kata biarkan dan akan hilang dengan sendiri. Tapi ni dah lebih 10 hari dan tak hilang atau kurang. Sebaliknya bengkak tu makin mengeras. Saya sangat risau sebab bila pegang dia mcm terkejut. Mungkin sakit. Nak tanya pendapat sis semua. Ada tak yg mengalami situasi yg sama? Macam mana nak buat ya?

1 Balas

Cuba tuam .. mak saya time pantang mmg tuam Kat breast BBY sbb x nak bengkak .