Bengkak susu

Semalam baby reject minum breast sebelah kiri, tak tahu kenapa, lepastu tak sempat pam sampai 9 jam lebih ( ye memang salah saya) sebab saya banyak uruskan anak. Skrg breast rs bengkak sgt, bila pegang ada rs biji biji, dah try pam dapat lah 4oz, tapi breast masih rs bengkak dan sakit. Macam mana ya..nak tidur pun tak dapat ni rs sakit

2 Balas

Cuba mandi air panas dan urut breast..bengkak susu nie sakit and to some extent boleh sampai demam,first time saya kena bengkak susu..demam..kena urut2 bagi baby susu kerap..and mandi air panas in syaa Allah okay

mkn panadol. tuam hotpack. urut.