Sakit di breast

Hi mommies👋🏻 Nak tanya, siapa pernah rasa sakit kat breast? Bukan sakit bengkak susu tu tau, tapi rasa sakit kat breast sampai tarik urat belakang badan. Tak kerap kena tapi kalau kena, pam & bagi anak susu pon tak hilang sakitnya. Boleh saya tahu sebab apa ya mommies? Ke sakit tu mmg sebab bengkak susu? Sakit ni kira kali kedua kena, masa first tersalah cara guna milk collector, pon sama sakit kat breast sampai demam gigil2🫠 2@3 hari jugak baru hilang sakitnya. Tenkiu🥹🫶🏻

1 Balas

Ye, sakit sebab bengkak susu. Itu aftermath dia. Pam/ direct feed ikut jadual.