Pregnancy+

salam sis2 semua..ada x yg guna app Pregnancy+ nie...betol x ea pengiraan minggu kita preggy nie? sbb kat dalam buku pink,pengiraan minggu sedikit berbeza..kalau ikot buku pink harini sy 24 minggu 6 hari tp kat app nie dah 25 minggu 1 hari..keliru jgak..?? ada x ibu2 yg guna apps nie, tp usia kadungan sama jea dgan yg dlam buku pink? sbb slalu refer apps nie sbb mudah kan..tq ibu2 yg sudi share..?

Pregnancy+
15 Balas

Saya beza 1 hari je yg dalam apps dgn nurse kira. 🤣 harini genap 40w kalau ikut apps.