buka buku pink

assalamualaikum semua , ada yg buat buku pink kat taman medan dato harun .. tak kat sini?? masa2 pkp nii mcm mana yaa prosedur nak buka buku pink kat sana ? kot² ada yg baru buka baru² ni kan . boleh share sikit . sbb dha masuk 17minggu ni . tp masih belum buka buku pink lg . tq 😊😊😊😊#bantusharing #pregnancy #mommybuntu

2 Balas

Wsalam. Puan datang saja awal pagi & maklumkan nak buka buku pink. IC jangan lupa bawa :) Atau puan call saja klinik pun okay untuk dapatkan kepastian. Sebab saya dulu masa awal PKP baru buka buku. Walk in saja. Next tu baru dia bagi appointment.

rasanga sume kk skrg ni procedure. Kena booking date dulu. Cuma dokumen apa kena bwk tu kena refer kk awk.

3y ago

ouhh ok sis