Normal ke

Salam sis sye nak tanye tadi sye lepas scan usia kandungan 6 minggu, Doctor cakap sye mengandung tapi janin xmembesar belom nanpak lagi, nampak bulatan hitam kosong die cakap, tapi sye ade morning sickness, Doctor cakap takotnya janin cacat buat sye stres... ???

Normal ke
83 Balas

Sy pun masa mula2 scan 6 mggu nmpk kantung jer blum ada isi, pastu dia suh dtg bla dah 8 mggu, risau gak time tu, tp alhamdulillah scan smula dah nmpk dah benda kecik mcm sweet pea, kekadang mmg ada dktor main ckp lepas jer xde nak tapis2, x fkir prasaan kita, sory to say trutama dktor yg dah agak veteran cmtu dahla x care n bg kta advice ke pape ker, kita ni dahla xda experience lg pregnant mnala nak tau sgt nak tanya dia ape 😒, syukur dpt cri klnik lain yg dktor dia very nice plus muda lg, sronok dgr dia share psal pregnancy journey, kita pun jd happy jer bla buat check up every month 😌

4y ago

Betul tu.. nasib baik haritu dia sy dapat doc yg lemah lembut je .. asyik tanya dia macam² sebab ada kantung je.. dia cakap x apa nanti lagi 2 minggu datang.. maybe awal lagi tunyg x nampak..