Normal ke

Salam sis sye nak tanye tadi sye lepas scan usia kandungan 6 minggu, Doctor cakap sye mengandung tapi janin xmembesar belom nanpak lagi, nampak bulatan hitam kosong die cakap, tapi sye ade morning sickness, Doctor cakap takotnya janin cacat buat sye stres... ???

Normal ke
83 Balas

Jgn pegi scan awal2. Isy doktor mn awak pegi ni? Mcm bengap je menjawab. Sy ms 8 minggu pun oegi sahkan kandungan, doc siap ckp x pyh scan dulu. Cm akn nmpk kantung sj. Tggu 10 minggu ke atas