Normal ke

Salam sis sye nak tanye tadi sye lepas scan usia kandungan 6 minggu, Doctor cakap sye mengandung tapi janin xmembesar belom nanpak lagi, nampak bulatan hitam kosong die cakap, tapi sye ade morning sickness, Doctor cakap takotnya janin cacat buat sye stres... ???

Normal ke
83 Balas

Sama kes mcm sy sis hampir kene cuci doctor tu. Nasib baik member suh jumpa doctor pakar. Alhamdulillah 17w dah sekarang. Janin 6w kalau scan melalui perut sebagian memang tak nmpk. Sy gi doctor Damo doctor check lewat bawah. Alhamdulillah trus nmpk baby and denyut jantung