Zuriat

Salam sis sume. Mohon doakn, agar usaha saya dan suami utk mendapat zuriat dipemudahkan dan dimakbulkan Allah. Saya juga doakan agar sis2 yg sedang berusaha memperolehi zuriat dikurniakan zuriat. Amin. Insyaallah thn ni kita bergelar ibu mengandung..?

36 Balas

Alhamdulillah baru tahun ni utk pertama kalinya dpt berita mengandung setelah hampir 10thun menunggu..skrg baru 17mggu.InsyaAllah thn dpn djangka bersalin..sy doakan sis n suami utk mendapatkan zuriat dlm masa terdekat.Sis abaikan benda2 negatif . yg paling penting Yakin seyakin Yakinnya pd Allah..aamiin...

5y ago

Amin..