DOAKAN SAYA MEMPEROLEHI ZURIAT..

Salam sejahtera semua.. Mohon doakan saya, Fatimah binti Abd Razak & suami Abd Qahhar bin Mohd. Redzuan memperolehi zuriat.. Moga anniversary tahun ini ada berita gembira buat kami.. Jealous sangat nampak kawan2 yang baru kahwin dah ada zuriat..😭😭

17 Balas

amin amin yrb... insyaAllah always stay positive okay sis. mudahan Allah murahkan rezeki utk peroleh zuriat💛 perancang Allah adalah yg terbaik . Jgn putus asa ya puan & cik suami . #TAPactiveusers

Aamiin sis.. cuba sis try air buat zuriat dgn air kelapa xde ais xde gula ..fresh dri pokok.. InsyaAllah Ada rezeki sis nanti❤️

sy doakan semoga puan Fatimah dan suami cepat2 dapat cahaya mata..insyaAllah,ada rezeki zuriat nanti utk puan... #TAPactiveusers

saya doakan puan dan suami mendapat zuriat tahun ni in sha Allah. doakan saya dan suami juga ye sis ☺️

4y ago

Aamiin.. moga d permudahkn utk kita mmperoleh zuriat sis..🥰

aamiin,cuba minum jamu kuyit sis,sy pun minum tu,alhamdulilah sy brjaya hamil

Sy doakan agar puan n suami dpt zuriat yg comel, sihat dan sempurna. aamiin.

Aamiin.. jgn putus asa sis.. stay positif ja..

Aamiin. Semoga urusan ibu ibu dimudahkan.

amin sis. doakan saya juga 🤗❤️

4y ago

Aamiin.. moga kita d kurniakn zuriat sis.. InshaAllah..🥰

Aamiin 💕 Doakan untuk saya juga

4y ago

❤️✨